Enpark Çevre Enerji Maden Müh. Müş. Ve Dan. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
ENPARK ÇEVRE DANIŞMANLIK, olarak Türkiye’nin, kalkınmaya yönelik yapılanmasını uluslararası çevresel değerlerle uyum içerisinde sürdürebilmesine katkı sağlamak, şirketlere izlenebilirlik, verimlilik, kalite ve rekabet avantajı sağlayan hizmetler sunmak için kurulmuştur.

Geleceğin en önemli konularından biri olan ÇEVRE MEVZUATI ile ilgili, Ulusal ve Uluslararası çok sayıda projede ekip ve bireysel olarak yer almış bulunmaktayız. Ülke gündeminde geniş yer bulan HES projelerinden, madencilik faaliyetlerine kadar pek çok sektörde Çevresel Etki Değerlendirme Raporları, Çevre Danışmanlığı, Su Kullanım Hakları Raporu, Ekosistem ve Peyzaj Değerlendirme Raporları konularında bölgesel bilgi, profesyonel ve kaliteli hizmet ile çözüm odaklı bir hizmet sunuyoruz.
Enpark Çevre Enerji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enpark Çevre Enerji Maden Müh. Müş. Ve Dan. Ltd. Şti
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ÖZGE DURUKAN ÖÇALAN
Adres: ÇETİN EMEÇ BULVARI 1322. CAD. NO:75/7 ÇANKAYA/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4720813
Web Sitesi: www.enpark.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enpark Çevre Enerji firma bilgileri. Enpark Çevre Enerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enpark Çevre Enerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enpark Çevre Enerji Maden Müh. Müş. Ve Dan. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.