Enr Grup Ergin Yavuz

Şirket Hakkında
ENR GRUP 2016 yılında faaliyetlerine başlamış olup; genç ve dinamik kadrosu, agresif fiyat politikasıyla LED aydınlatma sektöründe siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Misyonumuz; enerji verimliliği esasıyla çağımızın aydınlatma teknolojilerini en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktır.
Enr Grup Ergin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Led ampül, led floresan, Cob led projektör, şerit led, adaptör, RGB şerit led kontrol cihazları, led şerit bağlantı kablo ve aparatları, çubuk led, el feneri, ışıldak
İletişim Bilgileri
Firma: Enr Grup Ergin Yavuz
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Ergin Yavuz
Adres: M.çakmak Mah. Taşçılar Sk. No:4b Güngören - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5556543
Web Sitesi: http://www.enrgrup.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enr Grup Ergin firma bilgileri. Enr Grup Ergin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enr Grup Ergin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enr Grup Ergin Yavuz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.