Epaslanmazcelik

"epaslanmazcelik.com"

Şirket Hakkında
Epaslanmazcelik.com boykesme, taşlama, dilme, levha, rulo, boru, profil, lama, köşebent, çubuk vs ürünlerle Paslanmaz Çelik sektörüne, Servis Hizmeti vermektedir.
Stoklarımızda bulunan geniş ürün çeşitleri ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek, sadece standart ebatlarda ürün sunmak yerine, farklı ebatlarda ürün sunabilme yeteneğimizle sektörde önemli bir işlevi yerine getirmekteyiz.
Yurdumuzda üretilmeyen ve yurt dışından ithalat yolu ile temin edilebilen Paslanmaz Çeliği üreticilerimize en uygun şartlarda sunabilmek için yurt dışı ve iç pazar dikkatle takip edilerek en iyi kalitede ürünü en uygun fiyatlarda satın almakta ve büyükçekmecede kendi depomuzda stok tutarak siz Değerli Müşterilerimize en iyi imkanları sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Epaslanmazcelik
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Ufuk Elbir
Adres: Çınar mh Başakçı sk No:12/1 Küçükyalı / Maltepe / ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3666654
Web Sitesi: www.epaslanmazcelik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Epaslanmazcelik firma bilgileri. Epaslanmazcelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Epaslanmazcelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Epaslanmazcelik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.