Er-ok Müh Ltd Şti Lider Çelikkapı Steel Doors

Şirket Hakkında
Er-ok Müh Ltd, Balıkesir ili malkoç mah me şevket cad no 86 / 1 gönen balıkesir adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Kapı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi erok dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ER-OK MÜH.LTD. ŞTİ.1997 YILNDAN BU YANA LİDER ÇELİK KAPI ÜRETİMİ YAPMAKTADIR.TALEPLER DOĞRULTUSUNDA YURTİÇİ VE YURTDIŞI ÇELİK KAPI SATIŞ VE PAZARLAMASI YAPMAKTAYIZ. SAYGILARIMLA

DIŞ TİCARET MÜDÜRÜ

SEVGİ ÜNSAL

İletişim Bilgileri
Firma: Er-ok Müh Ltd Şti Lider Çelikkapı Steel Doors
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: erok
Adres: malkoç mah me şevket cad no 86 / 1 gönen balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 4077827
Faks: (266) - 7626129
Web Sitesi: www.erok-lidercelikkapi.com/kapi.html
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yurt Dışın Da Çelikkapı Firmalarıyla İşbirligi
ER-OK MÜH.LTD.ŞTİ 1997 TARİHİNDEN BU YANA ÇELİK KAPI ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ.YURTDIŞINDAKİ ÇELİK KAPI FİRMALARIYLA BİRLİKTE İŞ YAPMAYA NE DERSİNİZ? SAY...
Er-ok Müh Ltd firma bilgileri. Er-ok Müh Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Er-ok Müh Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Er-ok Müh Ltd Şti Lider Çelikkapı Steel Doors firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.