Er-pa Tekstil

Şirket Hakkında
Er-pa Tekstil, İstanbul ili cemal yener tosyalı cad.no:7 unkapanı /fatih adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Muhtelif Hobi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi cemil er dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ER-PA TEKSTİL olarak sizlere en iyi kaliteyi uygun fiyata ve satıs sonrası musteri memnuniyeti on planda tutarak hizmet sunmayı ilke edindik.

Musterilerimizle kurduğumuz sürekli iletişim sayesinde onların ihtiyaçları ve beklentileri dogrultusunda hizmet vermekteyiz.

Şemsiyelik,yer minderi,şezlongminderi, ayakkabı,çanta,sahne&dekor,cadır,branda,pvcpolyester,tente,boyalı ve ham panama kumaşları.

Tuvalbezi ve şeffaf mika baslıca ürünlerimizdir

Tuval bezlerimiz 170 cm ve 215 cm dir
İletişim Bilgileri
Firma: Er-pa Tekstil
Sektörü: Diğer Sektörler » Muhtelif Hobi
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: cemil er
Adres: cemal yener tosyalı cad.no:7 unkapanı /fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5269046
Web Sitesi: www.semsiyeler.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ER-PA TEKSTİL olarak sizlere en iyi kaliteyi uygun fiyata ve satıs sonrası musteri memnuniyeti on planda tutarak hizmet sunmayı ilke edindik. ...
Tual bezinin pamuklu olması önemlidir.Bez ayağı diye bildiğimiz 1/1 dokuma 2/2 dokuma canvas, panama, halk arasında amerikan bezi, çadır bezi, kuşgözü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Er-pa Tekstil firma bilgileri. Er-pa Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Er-pa Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Er-pa Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.