Er&be Vidanjör

Şirket Hakkında
Firmamız, vidanjör hizmetleri alanında Türkiye Genelinde hizmet vermektedir.
vidanjör hizmeti ile tüm ihtiyaçlarınız hızlı ve ucuz biçimde karşılanır.
Müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyen firmamız, vidanjör hizmeti alanında geniş ürün yelpazesiyle sizlere hizmet vermektedir.
Evsel Atık, Fabrika Atıkları, Kanal ve Kanalizasyon, Yağ Kuyuları, Foseptik Kuyularının iç temizliği, Otel, Restaurant, Gemi Atıkları ve Tüm Vidanjör işleri
Er&be Vidanjör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Er&be Vidanjör
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: ERHAN ÜNAL
Adres: YALI MAH. ERDEK
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 9723443
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Er&be Vidanjör firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Er&be Vidanjör firma bilgileri. Er&be Vidanjör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Er&be Vidanjör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Er&be Vidanjör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.