Erdağ Metal Çelik Ve Makine Endüstri

Şirket Hakkında
ERDAĞ METAL, metal endüstri alanında faaliyet göstermek için 1988 yılında AHMET AKDAĞ tarafından, yerli üretime katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Firmamız hassas yaklaşımı ile genellikle özel işler yapmıştır. Uzun yıllardır yerli üretimin önemini ve değerini dış piyasa dahil her yerde gururla temsil etmektedir.
Zamanla genişleyen makine ve teçhizat aksamıyla sürekli gelişen teknolojiye ayak uydururken, imalatını birinci sınıf ve hızlı üretmek için gerekli hassasiyeti göstermeyi de ihmal etmemiştir.
Erdağ Metal Çelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erdağ Metal Çelik Ve Makine Endüstri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Mesut Akdag
Adres: Ostim Osb 1173 Cad. No. 16 Yenimahalle Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3855354
Web Sitesi: www.erdagmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erdağ Metal Çelik firma bilgileri. Erdağ Metal Çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erdağ Metal Çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erdağ Metal Çelik Ve Makine Endüstri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.