Erdek Payal Oto Kurtarma

Şirket Hakkında
PAYAL OTO ÇEKİCİ
Erdek'te ve Türkiyenin her yerinde hizmet veren firmamız PAYAL Oto Kurtarma, Erdek'te oto çekici işini kaliteli ve profesyonel anlamda en iyisini yapan ilk ve tek araç nakliyesi firmasıdır.Firmamız başka şehirlere şehirler arası araç taşıma işini de en uygun fiyat garantisi ile araçlarınızı çeker ve güvenli bir şekilde adrese teslim eder.Firmamız en uygun fiyatlarla sizlere oto çekici hizmeti verdiği için bizden fiyat almadan aracınızı çektirmemenizi öneririz.
Firmamız Erdek'te ve şehirler arasında araç nakliyesi, çekici hizmeti, araç çekici, acil kurtarıcı, oto kurtarıcı, oto yol yardım dalında sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyar.
Erdek Payal Oto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erdek Payal Oto Kurtarma
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Hakan Payal
Adres: Yalı Mah. Pazar Meydanı Mevkii, Erdek, Balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 3363379
Web Sitesi: https://web-dizayn.wixsite.com/payal
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erdek Payal Oto firma bilgileri. Erdek Payal Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erdek Payal Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erdek Payal Oto Kurtarma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.