Ergin Gümrukleme Ltd Şti

Şirket Hakkında
Ergin Gümrükleme gümrük sektöründe 25 yıllık deneyimli Sayın Reşit ERGİN tarafından kurulmuş ve kuruluşundan bugüne kadar sayısız firmaya hizmet etmiş bir kuruluştur.

Gümrük mevzuatları konusunda deneyimli ve bilgili çalışan kadrosuyla, her türlü gümrükleme sorununuza anında ve etkili çözümler sunan Ergin Gümrükleme ayrıca online-bilgisayar teknolojisi ile de ofis ortamından beyanname takibi yapabilmektedir.

Amaç olarak öncelikle "müşteri memnuniyeti" politikasını benimseyen şirketimiz bu bağlamda, gümrükleme ve gümrük işlemleri dışında her konuda da destek alabileceğiniz, müşteri odaklı çözümler sunar.


Geniş eleman kadrosu ve deneyimli çalışanlarıyla ERGİN GÜMRÜKLEME her zaman sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.

Saygılarımızla;
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ergin Gümrükleme genç ve dinamik kadrosuyla, şirketiniz için yapacağınız ithalat, ihracat ile gümrükteki her türlü iş takibinin gerçekleştirilmesinde, çözüm ortağınız olarak yanınızdadır.

Çalışacağınız gümrük müşavirlik şirketinin güvenilir, başarılı, bilgili olmasının yanı sıra gümrüklerde size herhangi bir sorun çıkartmadan, siz ve müşavir arasındaki ilişkiler ticari ahlak ilkesi temeline dayalı olarak devam etmelidir.

Bu güne kadar çalıştığımız şirketleri gümrüklerde en iyi şekilde temsil ederek, hakkımızda kötü bir imaj bırakacak hiçbir olumsuz davranışımız olmamıştır

Günümüz ticaretinde en önemli faktörleri zaman ve kalite anlayışıdır. Bir kurumun alacağı verimli ve süratli hizmet, zincirleme olarak o kurumun da verimli ve kaliteli hizmet sunmasına olanak sağlayacaktır. Bu bağlamda şirketinizin zaman kaybına uğramaması ve tüm işlemlerinizin en hızlı şekilde gerçekleştirilmesi için;

Türkiye’ deki gümrüklere ve birliklere büromuzdan online-bilgisayar ağı ile bağlanarak işlemlerinizin en sağlıklı ve en süratli şekilde yürütülmesini sağlamaktayız.

Evraklarınız siz bize ulaştıktan kısa bir süre sonra, kurye elemanlarımız tarafından şirketinizden alınır ve işlem sonrası ivedilikle şirketinize ulaştırılır.

İthalat ve ihracat işlemlerinizde evraklarınızı teslim alım tarihinden itibaren 24 saat içinde tamamlama garantisi veriyoruz.

Gümrükleme işlemlerinin her safhasında şirketimizle bilgi akışı sağlayabilir ve durum takibi yapabilirsiniz


Bizler bütün bu unsurların bilinci içerisinde, malınızın en kısa zamanda deponuza ulaşması ve sonrasında sizin müşterinize veya işçinize malınızı derhal sunabilmeniz, bizim başarımızın bir göstergesi olacaktır.

Biz dürüst, düzgün, dikkatli, ahlaklı çalışmayı ilke edinmiş bir şirketiz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder işlerinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla
İletişim Bilgileri
Firma: Ergin Gümrukleme Ltd Şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Gümrük Müşavirlikleri
Yetkili Kişi: ufuk budak
Adres: Feyzullah Cad. Yeniyol Sok. Yunusemre Apt. No:10/12 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3052385
Faks: (216) - 4414855
Web Sitesi: http://www.ergingumrukleme.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ergin Gümrukleme Ltd firma bilgileri. Ergin Gümrukleme Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ergin Gümrukleme Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ergin Gümrukleme Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.