Ergüder Plastik Ambalaj Gıda Temizlik Ürünleri Paz.san.tic.ltd.şti

"epa ambalaj"

Şirket Hakkında
Ergüder Plastik Ambalaj, Otuz yıl önce faliyete geçti.Kurulduğundan bu güne kadar , karşılıklı güven ve sorumlulukla müşteri memnuniyetine önem vererek , her zaman kaliteyi en uygun fiyatla müşterilerine sundu, Taahhütlerine sadık kaldı.Bu ilkelerinden geçen zaman içinde hiç bir zaman taviz vermedi.Referans listemizde yer alan bütün müşterilerimizn güven ve beğenisi firmamızın faaliyetlerine yön verdi.Geleçekte de müşterilerimizin be beğeni ve desteği en büyük güç kaynağımız olacaktır.Ambalaj sanayiinde teknolojinin , estetiğin ön gördüğü gelişmeleri takip ederek, müşterilerine iyi bir hizmet anlayışı nı hassasiyetle sunacaktır.Ayrıca portföyümüzde yer alan ürünler dışında müşterilerimizin ihtiyaç ve beğenilerine hitap edecek yeni ürün teklifleri ve tespitleri ile oluşacak geniş bir potansiyel katalog anlayışına da sahiptir.
e.p.a müşterilerinin bugüne kadar ki desteklerini ticari varlığın bir teminatı olarak görmektedir.
Ergüder Plastik Ambalaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ergüder Plastik Ambalaj Gıda Temizlik Ürünleri Paz.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
Yetkili Kişi: Ergün Ergüder
Adres: İnönü Cad. Belediye Hali 38 Edremit / Balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 3732832
Faks: (266) - 3730326
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Süt tozu, sütle aynı aromayı verdiği, ama süt kullanmaktan daha ucuza geldiği için, süt kullanılan sektörlerde çoğu zaman süt tozu tercih ediliyor....
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ergüder Plastik Ambalaj firma bilgileri. Ergüder Plastik Ambalaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ergüder Plastik Ambalaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ergüder Plastik Ambalaj Gıda Temizlik Ürünleri Paz.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.