Erka Yapı - Dış Cephe Mantolama

"Mantolama Yalıtım İzolasyon"

Şirket Hakkında
ERKA YAPI

Erka yapı: Sektöründe idealist olan, işinin ehli bir firmadır. Bizler yapı sektöründe 1988 yılından beri varız. Yaptığımız hiç bir işi küçümsemedik ve yaptığımız hiç bir iş içinde en büyük iş bu demedik. Sadece müşterilerimizin ve insanların en iyi değer olduğunu bildik.

Bizler yapı sektöründe her zaman daha iyiye doğru gidiyoruz. Niyet hayır olunca akıbetinde hayır olacağı bilincindeyiz. Bizler işimizi hırsla değil azim ile yaparız. Çünkü azim güç verir, hırs güç alır. Yapı sektöründe bizler 26 yıldır hizmet veriyoruz. Bizler hep kendi sermayesi ile dönen ve hiç bir zaman finans kurumları ve kredi kurumlarına tek kuruş başvuru yapmadan ticari alımlarını ve işini öz kendi sermayesi ile devam ettiren nadir firmalardan biriyiz. Çok zamanlar maliyet olarak zarar ettiğimiz oldu ama bizim tezgahımızdan asla kalitesiz ürün ve kalitesiz uygulama geçmedi, geçmezde. Ve şimdi bizler yapı alanında en güzel işi bu bu alanda bedelini ödeyen ve en iyisi olmanın bedel ödeyerek olduğunu çok iyi bilmekteyiz.

Erka yapı bünyesinde barındırdığı bilgi birikimi ile ve çözüm ortaklarımızla en iyisini her zaman ön planda tutuyoruz. Yapı sektöründe başladığımız ve ilk olarak küçük çaplı tadilat, tamirat ve dekorasyon alanlarında kendimizi devamlı geliştirerek bu güne kadar 100'lerce projede yer aldık ve bu bizim için devamlı onurumuz oldu. Her insan gibi ve her kurum gibi bizim de hatalarımız oldu fakat hatalarımızı hem tecrübe ettik hem de telafi ettik. Bizler gerek satış ve gerekse uygulama alanlarında hatalarımızda asla ısrar etmedik kendi bünyemizde ve kendi alanımızda hata yaptık ama asla suç işlemedik. Bizler kendi işlerimizi hiç bir zaman yük olarak görmedik, bizler yönetim kurulu ve ortakları olsun her proje ve uygulamada yeri geldi üzerimizi değişip iş elbiselerimiz ile kendi işimizi zevkle yaptık. Çünkü bizler her uygulama alanlarında çekirdekten yetişmeyiz.
Erka Yapı -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erka Yapı - Dış Cephe Mantolama
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Burhan Kaya
Adres: Adnan Kahveci, İnönü Cd. 27-2, Beylikdüzü/istanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8768878
Web Sitesi: http://www.cephemantolamayalitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erka Yapı - firma bilgileri. Erka Yapı - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erka Yapı - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erka Yapı - Dış Cephe Mantolama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.