Erken Bilgisayar Yazılım Ve Donanım Sistemleri

Şirket Hakkında
Erken Bilgisayar 2009 yılında Gaziantep te kurulmuştur.

Faaliyet alanlarımız web site tasarım , domain , hosting satışı , google arama motoru optimizasyonu ve google da ilk sayfaya çıkarma ve teknoloji ürünleri satışı ve Teknik Servis Hizmetidir.

Hedefimiz teknoloji sektörünün kalite artışına katkıda bulunmak , yazılım ve tasarım alanında ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak, yeni girişimlerle yeni iş sahaları oluşturmaktadır.

Tasarım , yazılım ve seo işlerinde müşterimize en yüksek şekilde geri dönüşüm olucak şekilde proje üretme ve çalışma yapmayı kendimize iş prensibi olarak benimsedik.

Firmamız ERKEN HOSTİNG bünyesinde çok uygun fiyatlara hızlı, kaliteli hosting (web alanı) vermektedir.

Hosting paketlerimizden ERT-mini Web Hosting 250 mb web alanı, Sınırsız Ftp , 10 adet Pop3 e-mail , Sınırsız sayıda Mysql veya Sql veritabanı açabilme , Türkçe Plesk Panel , 5 gb aylık trafik , Sınırsız alt domain açabilme , 7/24 destek , Detaylı istatistik alabilme

sadece 35 TL

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erken Bilgisayar Yazılım Ve Donanım Sistemleri
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Erken2009
Adres: Gaziantep/Şehitkamil
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3242229
Web Sitesi: http://www.erkenbilgisayar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erken Bilgisayar Yazılım firma bilgileri. Erken Bilgisayar Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erken Bilgisayar Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erken Bilgisayar Yazılım Ve Donanım Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.