Erler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Muhasebe Denetim

Şirket Hakkında
Erler Denetim; temeli Ali Metin Ergüden tarafından 1965 yılında atılan, Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik bürosunun bünyesinden yetişerek, mesleki bilgi ve tecrübesini pratik iş yaşamından ve akademik yetkinliklerden almış bulunan muhasebe, vergi, denetim, iç denetim ve kontrol sistemleri, insan kaynakları yönetimi ve kurumsal finansman danışmanlığı konularında kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kurumsal hizmetler veren denetim ve danışmanlık şirketidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Muhasebe Denetim
Sektörü: Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: İsmet Çetin ERGÜDEN
Adres: Cevizlik Mah. İmren Sok. No:11/3 Ceylan Ap. Bakırköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6604544
Web Sitesi: www.erlerdenetim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erler Serbest Muhasebeci firma bilgileri. Erler Serbest Muhasebeci adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erler Serbest Muhasebeci ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Muhasebe Denetim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.