Ermiş Çikolata & Şekerleme

Şirket Hakkında
Ermiş çikolata & şekerleme 1974 yılında Eminönü semtinde badem şekeri ve şekerleme grubu üretimlerine başlamış 1990 yılında Maltepedeki kendi tesislerinde faaliyetlerine devam etmiştir. Varolan şekerleme tesislerine 2002 yılında çikolata grubu tesislerinide eklemiştir. Üretimine kararlı bir şekilde devam eden firmamız, yıllık 450 ton çikolata ve 250 ton badem şekeri ve muadil şekerleme çeşitlerini işleme kapasitesine sahiptir. Çikolata üretiminin büyük bir kısmını pastane mamülleri (endüstriel grup) üretimine adepte eden firmamız, müşterilerine sunduğu kalite ve lezzet değeriyle kısa zamanda hakettiği noktaya ulaşmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ermiş Çikolata & Şekerleme
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: çetin akçin
Adres: maltepe fındıklı mh.hancıoğlu cd.açelya sk.no:7
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5767609
Web Sitesi: www.ermissekerleme.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ermiş Çikolata & firma bilgileri. Ermiş Çikolata & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ermiş Çikolata & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ermiş Çikolata & Şekerleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.