Erşen Paslanmaz Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.şti.

Şirket Hakkında
1980 yılından beri faaliyette bulunan firmamız paslanmaz imalatla ilgili gelişmeleri her zaman yakından takip ederek konusunda uzman kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Ülke ekonomisinin üreterek ayakta kaldığını düşünen firmamız her türlü imalat ve projeyi taahhüt ettiği şartlarda teslim etmeyi en önemli prensip olarak benimsemiştir.

Firmamız bünyesine ilave olarak, paslanmaz endüstriyel ve hijyenik fittings çeşitleri, dekorasyon ekipmanları ve paslanmaz civata çeşitleri satışında ekleyerek, müşterilerinin ihtiyaçlarını daha kapsamlı cevap verebilmektedir.

Şirketimizin temel düşüncesi; müşteri memnuniyetinin yanı sıra, dürüst çalışma, kaliteli ürün ve siz müşterilerimizin mağdur edilmeden verilen sözleri zamanında yerine getirmesidir.
Erşen Paslanmaz Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erşen Paslanmaz Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Torna / Tesviye
Yetkili Kişi: bayram köse
Adres: demirciler sit. 2cad. no:40 zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5101515
Web Sitesi: www.ersenpaslanmaz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erşen Paslanmaz Metal firma bilgileri. Erşen Paslanmaz Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erşen Paslanmaz Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erşen Paslanmaz Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.