Ersoy Apart Hotel

Şirket Hakkında
Otelimiz sakin ve huzur verici bir ortamda, sempatik görünümü ile Toros dağları eteklerinde , meşhur KONYAALTI plajına 300 metrelik yürüyüş mesafesindedir. Konuklarımızın her türlü rahatlığı ve huzuru yaşayabilecekleri nezih bir mekandır.

Denize 300 m. Şehir merkezine 5 dakika, havalimanına 25 dakika uzaklıkta olan otelimizin her odası halı kaplama, Tv, Klima ve telefon bulunmaktadır. Ayrıca otelimizde Bar, Restaurant, havuz, 24 saat sıcak su, restaurantta uydu yayını vardır.
Günün her saatinde soğuk ve sıcak yemeklerimiz mevcuttur.

Otelimiz yabancı dil bilen güleryüzlü personeli ile sizi bir müşteri gibi değil "seçkin" bir konuk olarak ağırlayacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ersoy Apart Hotel
Sektörü: Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Hatice Ersoy
Adres: Arapsuyu Mah. 636 Sok. No: 11 KONYAALTI / ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2288757
Web Sitesi: http://www.antalyaersoyapart.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ersoy Apart Hotel firma bilgileri. Ersoy Apart Hotel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ersoy Apart Hotel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ersoy Apart Hotel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.