Erya Productıon

Şirket Hakkında
2003 Yılında İstanbul ’da kurulmuş olan firmamız gerek yurtiçi gerekse yurtdışında olsun bir çok organizasyon ve prodüksiyona imza atmıştır.
ERYA PRODUCTION , sorumluluğunu aldığı tüm organizasyonların ön görüşmeden ürün/hizmet teslimine kadar olan sürecini profesyonelce yönetmektedir.
Organizasyonların Analiz , Planlama , İletişim ve değerlendirme özelliklerini şirketimiz bünyesinde tecrübemiz ve koordinasyon yeterliliklerimizle müşterilerimize sunmaktayız …
ERYA PRODUCTION , bünyesinde uzman personeli ile aşağıda yazılı alanlarda Ulusal ve/veya uluslar arası firmalara hizmet vermektedir. Bu alanlardaki hizmetlerini talep halinde istenilen başlıkta ve/veya organizasyonun tamamında sunmaktadır …
ERYA PRODUCTION , profesyonel hizmet ve tecrübelerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar …
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erya Productıon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: ergül yazıcı
Adres: Havlucular Sk No. 7 / 3 Bakırköy - İSTANBUL / TURKEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5727571
Web Sitesi: www.eryaproduction.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erya Productıon firma bilgileri. Erya Productıon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erya Productıon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erya Productıon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.