Es Musıc Dj Ses Işık Görüntü Hizmetleri

Şirket Hakkında
ES MUSIC’i sizlere tanıtabilmek için daha farklı ve daha gündelik, daha anlaşılır bir tanıtım metni hazırlamaya çalıştık… Öncelikli amacımız şu oldu; pek çok web sitesinde rastlayabileceğiniz yurtdışı kaynaklı düğün fotoğrafları, ışık, lazer ve havai fişek gösterileri resimleri koyarak veya tanımadığınız yüzlerce kişinin adını ve evlenme tarihlerini yazarak sizlerin gözünü boyamak yerine; Düğününüz veya Davetinizle ilgili küçük ama çok YARARLI olduğuna inandığımız ipuçları vermek istedik.Biraz da alışılmadık ve samimi bir dille anlattığımız her şey, çok uzun yılların birikim ve tecrübelerine dayanarak yazıldı…. Bizler artık sadece DJ Müziği veren bir firma olmanın ötesine geçerek, artık bir danışmanlık firması ve davetlerinizde sizlerin çözüm ortağı olduğumuza inanmaktayız. ES MUSIC Kaliteli, Eğlenceli ve kesinlikle Kişiye ve Davetin Ruhuna uygun müzik hizmeti veren bir DJ MÜZİĞİ firmasıdır…
Es Musıc Dj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Es Musıc Dj Ses Işık Görüntü Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Sarven Çiçek
Adres: Bozkurt Caddesi No:183 D:2 Kurtuluş-Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2309530
Web Sitesi: http://www.esmusic.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Es Musıc Dj firma bilgileri. Es Musıc Dj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Es Musıc Dj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Es Musıc Dj Ses Işık Görüntü Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.