Eser Ahşap Oyma

Şirket Hakkında
Ürünlerimiz tamamen el oyması ve 100% ağaç olup, El emeğine önem veren müşterilerimiz, her zaman karlı çıkmakla beraber, almış oldukları ürünler eskidikçe değer kazanan ve hatta kırılsa veya zarar görse bile değeri artan özelliğe sahiptir.

Eser ahşap Oyma akla gelebilecek her türlü ürünü ( cami dekorasyonu, Otel dekorasyonu, Büro mobilyalar , kapı, pencere, aynalık, telefonluk, sandık, masa, sandalye vs.) üretmekte olup, müşterilerine ele emeği göz nuru hizmetini sunmaktadır.
Eser Ahşap Oyma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eser Ahşap Oyma
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Otel Mobilyaları
Yetkili Kişi: Mustafa AKKÖK
Adres: Y.Sanayii Sitesi Bakırcılar cad.no:11
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (344) - 2363454
Web Sitesi: www.eserahsap.com/tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eser Ahşap Oyma firma bilgileri. Eser Ahşap Oyma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eser Ahşap Oyma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eser Ahşap Oyma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.