Esis Enerji

Şirket Hakkında
ESİS ŞİRKET TANITIMI :
Türkiye’nin güç elektroniği sektöründe lider şirketlerinden biri olan ESİSPOWER, 2000 yılından bu yana ülkemizde ihtiyaç duyulan Güç Sistemlerini tasarlamak, üretmek, satış ve satış sonrası servis hizmetlerini vermek amacıyla İstanbul’da faaliyet göstermektedir.
Kuruluşundan itibaren önceliğini teknolojiyi üretmeye adayan ESİSPOWER, tasarımlarını kendi ARGE’sinde en güncel teknolojiyle ve kendi yazılım mühendisleriyle gerçekleştirmektedir. Bu güne kadar 100’ün üzerinde teknolojik ürün geliştiren ESİSPOWER, patentlerini korumaya önem vererek UPS, Redresör ve İnvertör teknolojileri için dünya çapında geçerli olan patentlerini almıştır.
16 yıldır gücüne güç katarak büyüyen ESİSPOWER üretilen her cihazı 1000 kVA gücündeki test merkezinde en zor şartlara göre test ettikten sonra müşterilerine sevk etmektedir. Stoklarında daima hazır ürün bulundurarak, müşterilerin hızlı teslim talepleri karşılanmaktadır.
Ürün yelpazemiz içinde;
 1-800 kVA aralığında monoblok kesintisiz güç kaynakları (UPS),  Şebeke bağlantılı ve şebeke bağlantısız İnvertörler,  DC Güç kaynakları ve Akü Şarj Doğrultucuları,  Statik Frekans Konvertörleri,  Servo ve statik gerilim regülatörleri,  Kuru tip aküler ve  Müşteri isteğine göre geliştirilen özel tip güç sistemleri ve askeri tip mobil kesintisiz güç sistemleri bulunmaktadır.
ESİSPOWER, yurt içi ve yurt dışında kaliteli ve kesintisiz enerji isteyen her sektördeki müşterilerine enerji çözüm ortağı olarak hizmet etmektedir. Türkiye’de yapılan satışlarda 6000’in üzerinde müşteriye ulaşılmış, ihracat pazarlarında ise dünya genelinde 50’nin üzerinde ülkeye satış yapılmaktadır.
ESİSPOWER, müşterilerinin teknik servis ihtiyaçlarını, tam donanımlı ve tecrübeli servis teknisyenleriyle yerinde çözmektedir. İstanbul merkezli Teknik Servis Bölümü, Türkiye’nin yedi bölgesindeki çözüm ortakları ve yurt dışındaki distribütörler, ESİSPOWER’ın güçlü servis ağını oluşturmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Esis Enerji
Sektörü: Enerji » Güç Kaynağı
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Erdoğan Erguden
Adres: Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 4606860
Web Sitesi: www.esis.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Esis Enerji firma bilgileri. Esis Enerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Esis Enerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Esis Enerji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.