Eska Bıgbag Cuval Fıbc

"1999 yılından itibaren big bag üretimi ve ihracatı"

Şirket Hakkında
Biz ESKA BIG BAG Ambalaj Ürünleri olarak, Gaziantep’te 1996 yılından itibaren Big Bag (Teknik Çuval) üretimi yapmaktayız ve ürünlerimiz çoğunlukla ihraç edilmektedir.

Ürünlerin taşınması, sevkıyat veya ihracatlarınızda aşağıdaki özelliklerle ilgili ihtiyacınız olursa, sizlerle çalışmaktan gurur duyarız.

Kolay Kullanım : Doldurulması ve boşaltılması kolaydır.
Transporta uygun olması : Tır veya Konteynır ile ilgili taşımalarda, hem kolay yükleme hem de uygun şekillerde
taşıma kolaylığı sağlaması.

Yüksek Taşıma Kapasitesi : 500 Kg dan- 2500 Kg’a kadar yükün bir üründe taşınabilmesi.
Ucuz ambalaj ürünü : Muadil taşımalara göre çok daha ucuz olması.




Konu ile ilgili siparişiniz olursa, sizlere talebinizi üretmek için hazırız ve web sitemizi ( www.eskabigbag.com ) incelerseniz daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.



Eska Bıgbag Cuval
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ESKA BIG BAG olarak 1996 yılında Gaziantepte çuval ve big bag pazarlama hizmeti ile başladığımız faaliyetlerimize, 1999 yılından itibaren big bag üretimi ve ihracatı ile devam etmekteyiz. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 9 ülkeye olan ihracatımız satışlarımızın %70 ini oluşturmaktadır.

Hemen her tür big bag talebini karşılayacak üretimi gerçekleştirdiğimiz için birçok değişik sektörde müşteriye sahibiz. Esnek üretim yapısı sayesinde yurtiçi pazarda tarım, maden, plastik, kimya, çimento vb sektörlerdeki müşterilerimize satış yapmaktayız.

ESKA BIG BAG olarak "Müşteri memnuniyeti" sağlamayı en önemli amaç edindik. Yüksek kaliteli ve müşteri ihtiyaçlarına uygun ürünlerimiz ile bu amacımızı gerçekleştirmekteyiz. İşte bu yüzden, hemen tüm müşterilerimizle yaptığımız "iş birliğimizi" sürekli olarak devam ettirebilmekteyiz. ESKA BIG BAG müşteri memnuniyetini daha da arttırmak için sürekli bir çaba içindedir.

Yurt içi satışlarda en çok karşılaşılan sorun olan "ihtiyaca uygun
İletişim Bilgileri
Firma: Eska Bıgbag Cuval Fıbc
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
Yetkili Kişi: hasan alpdogan
Adres: Gazimuhtarpasa Bulvari, 4. Cad.Sait Sayin İs Merkezi Altı, No:13
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2150195
Faks: (342) - 2150194
Web Sitesi: http://www.big-bag.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Big Bag Fıbc Cuval
Hemen her tür big bag talebini karşılayacak üretimi gerçekleştirdiğimiz için birçok değişik sektörde müşteriye sahibiz. Esnek üretim yapısı sayesinde ...
Big Bag (fibc)
Biz ESKA BIG BAG Ambalaj Ürünleri olarak, Gaziantep’te 1996 yılından itibaren Big Bag (Teknik Çuval) üretimi yapmaktayız ve ürünlerimiz çoğunlu...
Eska Bıgbag Cuval firma bilgileri. Eska Bıgbag Cuval adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eska Bıgbag Cuval ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eska Bıgbag Cuval Fıbc firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.