Est Saç Ekimi Merkezi

Şirket Hakkında
Saç ekimi operasyonu dünyada en çok yapılan, plastik cerrahi işlemlerinde ilk sırada yer almayı başaran bir ameliyat türüdür. Özellikle son yıllarda fue yönteminin tanınması ile beraber hastalarımız saç ekimi ameliyatı için yurt içi ve yurtdışından gelen talepleri fazlasıyla karşılayabilmektedir. Kötü koşullar altında yapılan operasyonlar saç ekimi başarısını etkileyebilmektedir. İyi bir operasyon hastane koşullarında, yeterli sayıda deneyimli bir ekip ile doktor tarafından ve özel donanıma sahip ameliyathane koşullarında yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Saç nakli işleminin başarılı geçmesi için doktorun deneyimi ve tecrübesi de ameliyatınızı oldukça etkileyebilmektedir.
Est Saç Ekimi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Est Saç Ekimi Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Ali KARA
Adres: Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. No: 32/A Ataşehir – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4441692
Web Sitesi: http://www.estsacekimi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Est Saç Ekimi firma bilgileri. Est Saç Ekimi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Est Saç Ekimi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Est Saç Ekimi Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.