Etiket Market

Şirket Hakkında
Çeşitli boy ve özelliklerde baskılı veya baskısız barkodetiketi üretmekteyiz. Barkod Etiketleri Termal Etiket Kuşe Etiket Lamine Termal (Top Termal) Etiket Silvermat Pe Pp Gibi Bir Çok Çeşitleri Vardır. Kullanım Alanlarına ve Şartlarına Göre Kalitesi Değişebilir. Kullanılan Barkod Etiketi Kaliteli Olmazsa Barkod Yazıcısında Sorun Çıkartabilir. Üretmiş Olduğumuz Bazı Etiketlerin Örnekleri Yukarıdadır. Etiket Sipariş Verirken Mutlaka Kullanım Alanını Belirtmenizi Önemle Rica Ederiz.

Terazi Etiketi Market Etiketi Manav Etiketi Şarküteri Etiketi Barkod Etiketi Gibi Ürünler Stoklarımızda Bulunmaktadır. Aynı Gün İçerisinde İstanbul İçinde Servisimiz Düzergahındaki Yerlere Teslim Edebilir Yada Anlaşmalı Olduğumuz Kargo Firmaları İle Uygun Fiyata Teslim Edebiliriz. Barkod Etiketleri Siparişi İçin Mutlaka İrtibata Geçiniz. Stoklarımızda Barkod Etiketleri Bulunmaktadır. Barkod Etiketlerinizin Ölçüleri ve Kağıt Kalitesi Hakkında İrtibata Geçerseniz Çözüm Üretebilir Yada Aynı Gün İçerisinde İmalat Programı İçerisine Alınabilir.
Etiket Market
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Etiket Market
Sektörü: Bilgisayar » Çevre Birimleri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Hasan Ali ERTAŞ
Adres: İkitelli Org. San. Böl. Mutfak Eşyaları San. Sit. M2 Blok No:37 İkitelli/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4856664
Web Sitesi: http://www.ertasbarkod.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Etiket Market firma bilgileri. Etiket Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Etiket Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Etiket Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.