Etkin Ajans

Şirket Hakkında
ETKİN AJANS 1986 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan TURAN öncülüğünde kurulmuştur.
ETKİN çözümleriyle zamana karşı yarışan, reklam, matbaa, iletişim, organizasyon alanında kendini kanıtlamış ve marka olmuştur.
Ürettiği özgün tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında saygın bir konuma ulaşmıştır.
Müşterilerimize sunduğumuz her hizmet, mükemmelliyetçi bir yaklaşımın sonucudur.
Basım ve masaüstü yayıncılık yanında web ve multimedya reklamcılığı alanında ortaya koyduğumuz bilgi birikimi, uzmanlaşmış ve kurumsallaşmış kadromuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Yüksek fiyatın yüksek kalite anlamına geldiği anlayışı geride kaldı. Ajansımız kaliteyi yüksek ücretin karşılığı değil kurumsal kimlik haline getirmistir.
Marka yaratmanın yanı sıra ünlü markalara da hizmet veren ajansımızın geçmişi başarılarla doludur.
ETKİN AJANS kurulduğu günden beri yerleşik reklam ajansı mantığının ötesinde hizmet sunmayı misyon edinmiştir. Bu nedenle çözüm ortaklarımızın tanıtım çalışmaları yanında markalarının gülen yüzünün yansıtılması öncelikli hedeftir.
Reklam ajansımızla dogru zamanda, dogru yerde ve en dogru şekilde, olarak, dinamizminizi ve etkinliginizi arttırırsınız.
ETKIN AJANS firmanızın sektörünüz içindeki durum ve firma stratejinizi gözden geçirerek hedef kitlenize en uygun şekilde ulaşmanızı sağlar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Etkin Ajans
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: temel bilecen
Adres: 31. Ada no 45-46M İstoç - Bağcılar - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6596060
Web Sitesi: info@etkinajans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Etkin Ajans firma bilgileri. Etkin Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Etkin Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Etkin Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.