Etol Fantazi İplik

Şirket Hakkında
Etol Fantazi İplik olarak 2003 yılından bu yana sektörde faaliyet göstererek fantezi el örgü ipliği, triko örme iplik ve dokuma iplik üretimi yapmaktayız.

İçinde yaşadığımız doğayı korumak, çevreye ve insana saygı duymak adına bizlerde çevre kirliliğine karşı katkımız olsun istedik.

% 100 pamuklu, doğal, el örgüsü çevre dostu Pazar kilesini e-file markası ile sizlere sunuyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Etol Fantazi İplik
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
Yetkili Kişi: s.sunay
Adres: Dosab Karanfil Sok. 4/C
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2613280
Web Sitesi: www.fileciyiz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
% 100 pamuk doğal el yapımı
İlan Talep ve Teklifleri
Pazar Filesi
% 100 doğal , pamuklu, el yapımı geleneksel pazar filesi üretim ve satışı yapmaktayız.Naylon poşet kullanımının yasaklanmaya başladığı ülkemizde ve d...
Etol Fantazi İplik firma bilgileri. Etol Fantazi İplik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Etol Fantazi İplik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Etol Fantazi İplik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.