Eu Ic Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Firmamız Uluslararası bir brokerlik şirketi olup 2004 yılında kurulmuştur.

EU Trademarket bünyesi içerisindeki firmaların mallarını uluslararası pazarlarda müşteri bulanmasına yardım eden aynı zamanda bizim aracılığımız ile anlaşmalı olduğumuz firmaların mallarını almak isteyen diğer firmalara ürünlerin satımını gerçekleştiren profesyonel bir oluşumdur.

Firmamız uzman ekibiyle, dürüstlük ve ahlak ekseninde çalışmayı kendine ilke edinmiş, dış ticaretteki uzmanlığını ve Networks ağı ile ihracat ve ithalatı olanaklı hale getirmektedir

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eu Ic Ve Dış Ticaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Çerez
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: MutluYILMAZ
Adres: 1456 Sk. No:8 Kat:3 D:9 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4641388
Web Sitesi: www.eutrademarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eu Ic Ve firma bilgileri. Eu Ic Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eu Ic Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eu Ic Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.