Eurosan Su Arıtma Sistemleri

Şirket Hakkında
Eurosan A.Ş. firması olarak 1994 yılından bu güne kadar içme, genel kullanım ve proses suları arıtımı konusunda müşteri ve bayilerimizin, istek ve beklentilerini tam zamanında, hiçbir eksiği olmaksızın yerine getirmekteyiz. Hedefimiz her zaman müşterilerimizin su arıtımı ile ilgili sorunlarını A’dan Z’ye projelendirip tam bir çözüm ortağı olmaktır.

Eurosan A.Ş., hizmet anlayışını, keşif, proje, analiz, montaj, işletmeye alma, garanti ve satış sonrası servis aşamalarıyla bir bütün olarak kabul etmektedir. Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ve hizmet anlayışından hiç bir ödün vermeden su arıtım sektöründeki yerini her zaman yukarı taşımayı başarmış, vazgeçilmez bir markadır. Bu amaçla; kuyu, şebeke, deniz suyu gibi çeşitli kaynaklardan, proses , içme-genel kullanım suyu arıtımı ve evsel bazdaki su arıtımının uzun yıllar süren deneyimini sizlerle paylaşmaktan onur duymaktayız.Küresel ısınmanın etkisiyle su kaynaklarımızın gittikçe azaldığı ve deniz suyu arıtımının önem kazanmaya başladığı son günlerde, Eurosan A.Ş olarak deniz suyu ters ozmoz sistemlerini yurtdışı desteği almadan imal etmeyi başarmanın gururunu yaşamaktayız.Sizlere bu konuda her türlü desteği vermekten mutluluk duyacağız.

Eurosan A.Ş. eurotech® markalı ürünlerini tamamen prosese özel olarak üstün kalitede ve CE normlarına uygun olarak üretmektedir. İmalatını yaptığımız tüm ürünlerin ihraç edilmesi ve bunun yanında da ihraç adetlerinin her geçen gün artması dış pazarda da beğenildiğimizin ve kabul gördüğümüzün bir göstergesidir.

Firmamızla ilgili bilgi edinmek için www.eurosan.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi vermek amacı ile çağrınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Eurosan Su Arıtma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eurosan Su Arıtma Sistemleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Cem Gürsan
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 2.Cadde No:4/4 34775 Yukarı Dudullu - ÜMRANİYE / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4998466
Web Sitesi: http://www.eurosan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eurosan Su Arıtma firma bilgileri. Eurosan Su Arıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eurosan Su Arıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eurosan Su Arıtma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.