Evde Koltuk Yıkama

Şirket Hakkında
Gümüşpala mahallesinde koltuk yıkama fiyatları en ucuz rakamlara yapıldığı için Gümüşpala bölgesinde koltuk yıkama yaptırmak isteyenler öncelikli olarak hep bizi tercih etmektedirler. Değerli müşterilerimiz sizden ricamız size memnun kalacağınız kalitede temizlik ve ucuzluk garantili bir koltuk yıkama hizmeti verebilmemiz için lütfen bizi bir gün önceden arayıp önce koltuk yıkama hakkında detaylı bilgi alınız ardından istediğiniz gün ve saat için için kayıt oluşturup koltuk yıkama randevusu alınız.
Gümüşpala mahallesinde koltuk yıkama yaparken hangi yöntemleri kullanıyoruz ? hemen anlatalım. Vakumlu makinelerle koltuğun tozunu güzelce çekiyoruz , ardından özel hijyenik mikrop ve mayt öldürücü dezenfektanlarla koltuklarınızı ıslatıp on dakika bekletiyoruz , sonrasında profesyonel koltuk yıkama şampuanları ile sıcak su ve buharla koltuklarınızı derinlemesine temizliyoruz , bu işlemden sonra koltuklarınızın içindeki suyu vakumla çekiyoruz. ardından parfümlü ve dezenfektanlı su sıkıp o suyu vakumla çektikten sonra artık bizim işimiz bitiyor içindeki su güzelce çekilen koltuk takımları kısa sürede kuruyor bir kaç saat içinde tertemiz pırıl pırıl bir şekilde oturmaya hazır hale geliyor.
Gümüşpala koltuk yıkama olarak Gümüşpala mahallesinde vakumlu temizlik makineleri ile sıcak sulu ve buharlı yerinde yıkama makineleri köpür köpür hijyenik bir şekilde yerinde köşe takımı yıkama , yerinde koltuk takımı yıkama , yerinde kanepe yıkama , yerinde divan yıkama , yerinde yatak ve baza yıkama , yerinde halı ve halıfleks yıkama yapmaktayız. Konu komşuya , akrabalarınıza tavsiye edeceğiniz kadar iyi bir koltuk yıkama yapan temizlik şirketi arıyorsanız koltuk yıkama yaptırmak için bizi tercih edin.
Evde Koltuk Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evde Koltuk Yıkama
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Asuman Veber
Adres: Gümüşpala Mahallesi Palmiye Sokak No 171
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5876892
Web Sitesi: http://www.avcilarkoltukyikama.gen.tr/gumuspala-ko
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evde Koltuk Yıkama firma bilgileri. Evde Koltuk Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evde Koltuk Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evde Koltuk Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.