Evde Sağlık

"Evde sağlık hizmeti telefon kadar yakınınızdayız."

Şirket Hakkında
Özel evde sağlık hizmeti olarak evde sağlık ve tedavi ihtiyacı olan hastalarımızın eve doktor çağırma, evde tahlil, evde serum takma ve bakımlarının yaşam ortamında sağlanmasını için 7/24 hizmet vermekteyiz. Hastaneye gitmenin her zaman mümkün olmadığı hastalık durumların da hastane ortamında gerçekleşecek tüm işlemlerin birçoğunu evinizde evde sağlık hizmeti ile gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı merkezimiz ile arzu ettiğiniz saatte randevunuzu planladıktan sonra ihtiyacınız olan tıbbi gereksinimlerinizin hepsini gerçekleştirmek adına ekiplerimiz sizleri evinizde veya olduğunuz lokasyonda ziyaret edecektir.

Evde hemşire hizmeti sayesinde evde uygulanabilecek tüm hemşire hizmetleri hastanızın evde gerçekleşiyor. Özel evde sağlık güvenilir ve uzman hemşire kadrosuyla aynı zamanda reçete edilmiş tedavilerin uygulanmasını kapsayan evde hemşire hizmetleri uygulamaları, konusunda uzman hemşireler yönlendirilerek yapılmaktadır.

Sağlık hizmetini bulunduğu yerde almak isteyen veya sağlık kuruluşuna gidemeyen, ulaşımda sorun yaşayan, yatağa bağımlı olan ya da hareket kabiliyetini yitirmiş, hastalarımızın ihtiyacı olan doktor muayene hizmetlerini bulundukları yerde alabildikleri evde doktor hizmetimizdir. Evde doktor hizmetimizi huzur evi, hastane, ev, iş yeri vb. yerlerde sunabiliyoruz.
Evde Sağlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Evde Sağlık Hizmeti Evde Bakım Evde Serum Takma Eve Doktor Çağırma Evde Kan Tahlili Evde Enjeksiyon Evde Pansuman İstanbul Avcılar Beylikdüzü Tüm Evde Sağlık Hizmetleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Evde Sağlık
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Efecan Yalçınkılıç
Adres: Denizköşkler Mah. Dr. Sadık Ahmet Cd. No: 150/1 34315 Avcılar İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4808747
Web Sitesi: https://www.keyevdesaglik.com
Ürünleri
Evinizden çıkmadan, trafikte stres yaşamadan, özel mobil ekibimiz ayağınıza kadar gelerek, önceden verdiğiniz bilgiler doğrultunuzda uygun evde ser...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evde Sağlık firma bilgileri. Evde Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evde Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evde Sağlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.