Evren Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri

Şirket Hakkında
İşletmeler kuruluş aşamasından itibaren yaşam evreleri boyunca Çevresel konularda çeşitli izin ve lisanslar almak zorundadırlar.
Söz konusu izin ve lisanslar Çevre ve Orman Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Çevrimiçi Çevre izinleri Projesi”, kapsamında elektronik imza kullanılarak yapılacaktır.
Başvurular tek bir noktadan online olarak yapılacak ve ilgili otoriteler tarafından da online olarak elektronik ortamda değerlendirilecektir.
İşlem yeterliğine sahip olan firmamız tüm izin ve lisanslar için gerekli başvuruları hazırlayarak süreç takibini, titiz ve sonuca en kısa zamanda ulaşacak şekilde yapmaktadır. Başvurunuzun her aşaması şirketinizle yakın irtibat kurularak bilgilendirilecek ve sonuç tarafınıza eksiksiz teslim edilecektir.
Evren Çevre Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evren Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyuncak
Yetkili Kişi: Sevilay Kaya
Adres: Ortabayır Mah. Bacadibi Sok. No: 2 Kat: 1 Gültepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3247079
Web Sitesi: www.evrendanismanlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evren Çevre Danışmanlık firma bilgileri. Evren Çevre Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evren Çevre Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evren Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.