Ezgı Metal San.ve Tıc Ltd.stı

Şirket Hakkında
frmamiz 1998 yilindan beri kaplama ve dokum sektorune hitap eden urunlerin ithalati ihracati ve yurt ici bayiliklerini yapmaktadir baslica satislarimiz nikel anot cinko anot bakir anot kulce zamak aluminyum kursun kulce kalay anot ve kulce satisi yapmaktadir.
Ezgı Metal San.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ezgı Metal San.ve Tıc Ltd.stı
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: FIRAT ONEK
Adres: KISLA CAD APEK URETMEN IS MRK. C.BLK 61/193 TOPCULAR EYUP ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6126161
Web Sitesi: www.ezgimetal.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ezgı Metal San.ve Tıc Ltd.stı firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ezgı Metal San.ve firma bilgileri. Ezgı Metal San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ezgı Metal San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ezgı Metal San.ve Tıc Ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.