Fakro Çatı Merdiveni

Şirket Hakkında
Çatı katlarımıza çıkmak eski zamanlarda oldukça zordu öyle değil mi? Hem odamızın içine dışarıdan getirilen merdivenler, hem mekân açısından bizlere sıkıntı çıkaran büyük ve kullanışı zor merdivenler. Fakat artık günümüzde sektör gelişimleri ile bizlere destek olan pek çok çatı merdiveni destek vermektedir. Bu konuda sizlere firmamız olan sena mimarlık yardımcı olabilecektir. Çatı merdivenleri arasında metal ve katlanır ahşap çatı merdivenleri ve metal merdivenler sizlere destek olabilmektedir.

Peki, bahsettiğimiz katlanır çatı merdivenleri kurulumları nasıldır biliyor musunuz?

Kurulum konusunda firmamız sizlere belirli bir ücret karşılığında hizmet vermektedir. Montajları yapılmış bir şekilde adreslerinize ulaştırılan metal çatı çıkış merdiveni ya da ahşap merdivenler, dakikalar içerisinde kurulumu gerçekleştirilebilmektedir.

Sizlere gün içerisinde dakikalar içerisinde kurulumu gerçekleştirilip teslim edilen merdivenler, çatı çıkış işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilecek ve mekân konusunda tasarruf edebileceğiniz gibi, dekoratif görünümü ile de sizlere destek verebilecektir.
Fakro Çatı Merdiveni
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fakro Çatı Merdiveni
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Murat Avcı
Adres: Osmangazi Mahallesi Gül Sokak No:343
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3445343
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fakro Çatı Merdiveni firma bilgileri. Fakro Çatı Merdiveni adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fakro Çatı Merdiveni ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fakro Çatı Merdiveni firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.