Fatih Doğal Ürünler Gıda Kozmetik Medikal San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Fatih Doğal Ürünler Ltd.Şti. ünvanıyla 2007 yılında Plus Dermosoft markası altında üretim ve satış faaliyetlerine başladık.6 yılı aşkın süre zarfında bitkisel kozmetik sektöründe isabetli stratejiler geliştirerek, güvenilir marka olma yolunda ciddi mesafeler kattettik.Üretimlerimiz arasında Bitki özlü yağlar , Ozon yağları, Bitki özlü şampuanlar, Bitki özlü sabunlar ve Kremler bulunmaktadır. Ürün çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak, istikrarlı şeklide üretim ve yatırım hedeflerimize ilerliyoruz.

Plus Dermosoft ürünlerinin Ankara içi dağıtımını bünyemizdeki pazarlama departmanı sayesinde gerçekleştiriken, yurt genelinde de ana ve tali bayi ağımız ve internet sitemiz www.dermosoftmarket.com adresinden siz değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Fatih Doğal Ürünler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fatih Doğal Ürünler Gıda Kozmetik Medikal San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Bitki Özü
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: Ertan Bey
Adres: A.T.B. İş Merkezi C Blok No:68 Macunköy-Yenimahalle/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3158483
Web Sitesi: http://www.dermosoftmarket.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fatih Doğal Ürünler firma bilgileri. Fatih Doğal Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fatih Doğal Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fatih Doğal Ürünler Gıda Kozmetik Medikal San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.