Fatih Elektronik

Şirket Hakkında
Fatih Elektronik Küçükçekmece Cennet Mahallesinde 15 yıla aşkın süreyle elektrik- elektronik alanında perakande satış yapmaktadır. Playstation malzemeleri, bilgisayar malzemeleri, kumanda malzemeleri vs. malzemeleri bulunmaktadır.

Firmamız ulaşım sağlanması adına sitemize girerek whatsapp iletişime geçebilirsiniz. Konum olarak istediğinizde kısa süre içerisinde dönüş yapılarak cevaplanacaktır. Firmamızda playstation konsol oyun yükleme, malzemeleri, kol tamiri ve konsol tamiri de yapılmaktadır.

Fatih Elektronik Cennet Mahallesi şubemiz bünyesinde geliştirmeler sğalayarak yeniliklere devam etmektedir. Bilgisayar malzemeleri, telefon malzemeleri, playstaiton malzemeleri yenilenen yapısıyla uygun fiyatlar sunmaktadır. Müşterimizin sorun yaşamayacağı kaliteli ürünleri sunarak uzun süreli kullanabilecekleri elektronik eşyaların satışını sunmaktayız. Fiyatlar hakkında ve konum bilgisi için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fatih Elektronik
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Kenan Kaçan
Adres: Cennet Mahallesi Alpaslan Caddesi No:52/c Küçükçekmece/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5989775
Web Sitesi: https://cennetelektronik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fatih Elektronik firma bilgileri. Fatih Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fatih Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fatih Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.