Fatih Yeminli Tercüme

Şirket Hakkında
Fatih Yeminli Tercüme iletişimin ve ticari ilişkilerin yoğunlaştığı günümüzde yabancı dil ihtiyacı olan bireyler ile kurumların çeviri hizmetleri gerektiren projelerinde “Çözüm Ortağı” olarak hizmet sağlayan ve bunu yetişmiş, uzman ve nitelikli personeli ile gerçekleştiren bir kuruluştur.

Yazılı, sözlü ve simültane çeviri hizmetlerindeki 15 yıllık deneyimini müşteri odaklı yaklaşımıyla hizmet kalitesine yansıtan Şirketimiz, yerelleştirme, proje yönetimi ve yayıncılık alanında de profesyonelliğini kanıtlamıştır.

Uluslararası şirketlerin, kamu ve özel sektör kurumlarının, sivil toplum örgütlerinin yürüttüğü projelere de kendi danışman kadrosu ve güvenilir hizmet kalitesiyle katkıda bulunmuştur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fatih Yeminli Tercüme
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: ümit topçu
Adres: Merkez Mah. Reşitpaşa Cad. Okutan İşmerkezi No:54/70 34310 AVCILAR / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6954401
Web Sitesi: http://www.fatihyeminlitercume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fatih Yeminli Tercüme firma bilgileri. Fatih Yeminli Tercüme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fatih Yeminli Tercüme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fatih Yeminli Tercüme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.