Fatura Bayiliği

Şirket Hakkında
Fatura Bayiliği, İstanbul ili Cumhuriyet Mah. Esenyurt İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Hizmetler Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Fatura Bayiliği dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN ONLİNE FATURA ÖDEME ŞİRKETLERİNDEN OLAN “FATURA BAYİLİĞİ” YENİ BAYİLİK FIRSATLARI SUNUYOR

http://faturabayiligi.net Sahip olduğu çağdaş hizmet ve yenilikçi fikirleri ile Türkiye’nin 81 il ve 923 ilçesinde bayilikleri olan Onxline Fatura Ödeme Merkezi yeni bayilik fırsatları sunmaktadır. Modern pazarlama unsurlarını bünyesinde barındıran örnek bir şirket olan Fatura Ödeme Bayliği online fatura ödeme sistemini ilk kez başlatarak yeni fikirleri ile diğer firmalarla rekabet edebilmiştir

Fatura Ödeme Merkezi Bayiliği yaparak gelir elde etmek istiyorsanız ve güvenli bir bayilik arıyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Fatura Ödeme Bayiliklerinin tamamı franchise sistemiyle faaliyet göstermekte olup kurumsal kimlikleri marka bilinci taşıyan işletmeler olup hepsi aynı kalitede hizmet veriyor. Fatura Ödeme Bayliği hakkında daha kapsamlı bilgi almak için lütfen www.faturabayiligi.net adresini ziyaret ediniz.

Bir fatura ödeme merkezi bayisi hangi hizmetleri verir?

Fatura Ödeme Fatura ödeme bayileri günü geçmiş ya da geçmemiş elektrik, su, doğalgaz, tüm cep telefonları gibi faturaların ödemelerinin alınmasını yapan birimlerdir. Bayilik sistemi ile aktif bayiimiz olan kişi ya da kurumların kazançlarını artırmak için sunduğumuz hizmetlerin çeşitliliği sayesinde müşterilerimiz çok daha fazla kazanç sağlamaktadırlar. Fatura Ödeme Bayiliği kurumlar ile bağlantılı çalışarak tüm Türkiye de online tahsilat yapabilmektedir.
Yaptığımız fatura ödemeleri
Elektrik Faturaları
ADSL Faturaları
Doğalgaz Faturaları
Digiturk Faturaları
Su Faturaları
Telekom Faturaları
Turkcell Faturaları
Avea Faturaları
Vodofone Faturaları
Özel Firmaların fatura ödemelerini yapabilme
Call Shop ( Ucuz Telefon Görüştürmesi): Call Shop, Fatura ödeme bayiliği alan müşterilerimizin Türkiye ve diğer tüm ülkelerde GSM operatörlerini uygun ücretler ile telefon görüşmeleri yaptırdığımız bir sistemdir. Bu sistem ile bayilik alan müşterilerimiz yüksek oranda kar marjı el
İletişim Bilgileri
Firma: Fatura Bayiliği
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Fatura Bayiliği
Adres: Cumhuriyet Mah. Esenyurt İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3562424
Web Sitesi: http://faturabayiligi.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fatura Bayiliği firma bilgileri. Fatura Bayiliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fatura Bayiliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fatura Bayiliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.