Fe Grup

Şirket Hakkında
Merhaba!

Hizmet Sektörüne artı değer katmak ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en geniş hizmet yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıktık.

Fe Grup’u kurarken hayallerimiz hedeflerimizden de büyüktü; Türkiye’de Hizmet Sektörünü daha ileriye ulaştırmalıydık … Bizler hizmet anlayışımızla bir fark oluşturmalıydık.

Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için parlak fikirlerimiz vardı; hiç durmadan çalıştık. Ve günümüzde sektördeki hak ettiğimiz yere ulaştık . Müşterilerimize en iyi hizmeti söz verdiğimiz şekilde sunmamız firmamızın en temel ilkesi oldu. Ve gelecekte var olabilme nedenlerimizden de birisi olacağının bilincindeyiz.

Geniş Hizmet Yelpazemiz içerisinde Gayrimenkul Yönetimi, Gayrimenkul Değerleme; Emlak hizmetleri, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Temizlik, Güvenlik, Danışmanlık, Apartman ve Site yönetimi yer almaktadır.

Bizi tercih eden herkese teşekkür ederiz. Saygılarımızla..
Fe Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fe Grup
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Soner Karaman
Adres: Kırtasiyeci Sokak 6/4 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 7254647
Web Sitesi: www.fegrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fe Grup firma bilgileri. Fe Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fe Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fe Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.