Fermaksan Makina Amb. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 1990 YILINDA KURULMUŞ OLUP, YÜKSEK FREKANS PLASTİK KAYNAK MAKİNASI, KAUÇUK-ETİKET-MİKROENJEKSİYON MAKİNALARI, PVC RULO DİLİMLEME MAKİNALARI TRANSFER PRESLERİ VE SEKTÖRE ÖZEL MAKİNALAR ÜRETMEKTEDİR. ÜRETİLEN TÜM MAKİNALAR ÜSTÜNKALİTE EN SON TEKNOLOJİ, GÜÇLÜ TEKNİK DESTEK, UYGUN FİYAT, ERİŞİLEBİLİRLİK AÇISNDAN GARANTİLENMİŞTİR. YÜKSELEN GRAFİĞİNİ SÜRDÜRME BAŞARISINI SAĞLAYAN FERMAKSANIN KALİTE SOLGANLARI; YÜKSEK VERİM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, SÜREKLİ İYİLEŞTİRME YENİ TASARIM SİSTEME KİLİTLENME, EĞİTİM, ÇEVRE VE ÇALIŞAN OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fermaksan Makina Amb. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Recep Akın
Adres: Atatürk mah. marmara san. sit. J blok no:194 ikitelli / İst.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4720555
Web Sitesi: www.fermaksan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fermaksan Makina Amb. firma bilgileri. Fermaksan Makina Amb. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fermaksan Makina Amb. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fermaksan Makina Amb. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.