Feyza Tasarım

Şirket Hakkında
Feyza Tasarım olarak 2007 yılında internet sitesi tasarım hizmetleri vermek amacıyla kurulduk. İlk yıllarda müşterilerimize özel internet sitesi tasarımları hazırladık. Sonrasındaki web tasarım ve web programlama deneyimlerimiz sonucunda, firmaların ve farklı sektörlerin internet sitesi taleplerini bir araya getirip harmanlayarak daha ekonomik, daha hızlı ve müşterinin kimseye ihtiyaç duymadan kolayca güncelleyebileceği web tasarım çözümleri sunabilmek amacıyla hazır web sitesi paketleri üretmeye karar verdik.
Gelişen internet teknolojileri doğrultusunda sürekli geliştirmekte olduğumuz; firmalara özel hazır internet sitesi paketlerimizle kullanışlı, estetik, içerik yönetim sistemi sayesinde kolay güncellenebilen, hızlı teslim edilen ve uygun fiyatlı web tasarım çözümleri sunuyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hazır web sitesi paketlerimizde bulunan içerik yönetim sistemi sayesinde tüm sayfaları kendiniz rahatlıkla güncelleyebilirsiniz. Sitenizde bulunan renklerini de içerik yönetim sisteminden kolaylıkla değiştirebilir, firmanızı daha iyi yansıtacak renkleri kullanabilirsiniz.

Hazır web sitesi paketi alan müşterilerimize 1 yıllığına domain ve hosting hizmeti ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Feyza Tasarım
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Feyza Tasarım
Adres: Ihlamurkuyu Mah. Alemdağ Cad. Huzur Sok. No: 2/27 Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4126379
Web Sitesi: www.feyzatasarim.net
Ürünleri
Webstar Altın Web Sitesi Paketi firmalara özel hazırlanmış bir internet sitesi paketidir. Paket içerisinde anasayfa, kurumsal, ürünler/hizmetler, i...
Webstar Profesyonel Web Sitesi Paketi orta ve büyük ölçekli firmalara özel olarak hazırlanmış bir internet sitesi paketidir. Paket içerisinde anasayfa...
Webstar Kurumsal Web Sitesi Paketi küçük ve orta ölçekli firmalara özel olarak hazırlanmış bir internet sitesi paketidir. Paket içerisinde anasayfa, ...
İlan Talep ve Teklifleri
Webstar Hazır Web Sitesi Paketleri
Webstar Web Sitesi Paketleri firmalara özel hazırlanmış bir internet sitesi paketidir. Paket içerisinde anasayfa, kurumsal, ürünler/hizmetler, insa...
Feyza Tasarım firma bilgileri. Feyza Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Feyza Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Feyza Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.