Feza Otomasyon Ve Makine

Şirket Hakkında
Feza Otomasyon Ve, İstanbul ili Sefaköy - İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Makina Sanayi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Samet Sinap dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Feza Otomasyon Ve Makine
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Samet Sinap
Adres: Sefaköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 4235710
Web Sitesi: www.fezaotomasyon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
10 Saatte 20.000 Rulo paketleme kapasitesiyle, istenilen metrajda işlemlerini gerçekleştirir. Uygulamalar Yazar kasa ruloları Pos cihazları AT...
F-150 mm F-250 mm F-350 mm Hız: 200m/dk Etiket firmalarının rulolarını dilimleyip satışa hazır hale getirmesini sağlarken kalite kontrolünü de ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Feza Otomasyon Ve firma bilgileri. Feza Otomasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Feza Otomasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Feza Otomasyon Ve Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.