Fg Akü

Şirket Hakkında
FG AKÜ sunduğu kalite, güvenilir hizmet anlayışı ve profesyonel teknisyen ekibiyle birlikte kısa sürede İstanbul’da en çok tercih edilen firma olmuştur.

Firmamız başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde akü satışı, akü yol yardım ve mobil servis hizmetlerimizle otomotiv sektöründe yenilikçi adımlar atıyor. Hızlı ve güvenilirliği esas edinmiş profesyonel saha ekibimizle İstanbul’un her yerinde parekende ve topta akü satışı-akü yol yardımı ihtiyaçlarınızı anında gideriyoruz. Akü değişimi taleplerinizi uzman ve profesyonel kadromuzla aracınızın akü konusundaki problemlerini çözerek yolculuğunuza devam etmenizi sağlıyoruz.

Modern ve yenilikçi satış politikamızla siz değerli müşterilerimize daima, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunuyoruz. Firmamızda kolay ödeme seçenekleri ve geniş ürün yelpazemizle en kaliteli akü ürünlerini bulmanız mümkündür.
Fg Akü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fg Akü
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Elektrik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
Yetkili Kişi: Hellos Kitty
Adres: Ahmet Yesevi Cd. No:136/a, 34197 Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (552) - 8769796
Web Sitesi: https://www.fgaku.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fg Akü firma bilgileri. Fg Akü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fg Akü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fg Akü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.