Fgrup Reklam Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 2005 YILINDAN BERİ SMS SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.SEKTÖRE GETİRDİĞİ REKABET VE YENİLİKLERLE KISA ZAMAN İÇERSİNDE 100 AŞKIN BAYİİ VE 3000 ÜZERİNDE MÜŞTERİ PÖRTFEYİYLE HİZMETLERİNİ DEVAM ETTİRMEKDEDİR.SİZLERİ DE İLKEMİZ OLAN YENİLİKLERİ TAKİP EDENLERLE DEĞİL KEŞFEDENLERLE ÇALIŞIN DİYE FİRMAMIZA BEKLİYOR FGRUP İLE ÇALIŞMAMIN AYRICALIĞINI YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ. TÜRKİYENİN EN UCUZ SMS HİZMETİYLE SİZDE MÜŞTERİ PÖRTFEYİNİZE HER ZAMAN İLETİŞİMDE OLUN.
Fgrup Reklam Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fgrup Reklam Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Diğer
Yetkili Kişi: FATİH MUŞTU
Adres: 9042sok No 467C YEŞİLYURT
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 4496548
Web Sitesi: www.ayfatel.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fgrup Reklam Bilişim firma bilgileri. Fgrup Reklam Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fgrup Reklam Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fgrup Reklam Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.