Fiber Enerji Elektrik Elektronik Network

Şirket Hakkında
En Kaliteli Kesintisiz Güç Kanakları, UPS, KGK, Fiber Optik ve Network Ürünleri Konya, Karaman, Aksaray Güç Kaynağı Yetkili Bayi ve Servisi Fiber Enerji'de. Konya, Karaman, Aksaray ve Tüm Türkiye Geneli Kesintisiz Güç Kaynakları ve Diğer ürünlerde Avantajlı fiyatlar. Fiber Optik Sonlandırma, ek işçilikleri, fiber optik kablo ve fiber optik malzemeler. en uygun fiyatlarla
Fiber Enerji Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kesintisiz Güç Kaynağı ve Enerji;
Line Interactive Kesintiz Güç Kaynakları, On-Line Kesintisiz Güç Kaynakları, Endüstriyel Tip Kesintisiz Güç Kaynakları, Mikro İşlemci Kontrollü Servo Voltaj Regülatörleri, Elektronik Voltaj Regülatörleri, Redresör, Akü Şarj Cihazları, Elektronik Kompanzasyon Cihazları, PV Solar İnvertör Sistemleri, Ayarlanabilir AC veya DC Güç Kaynakları, Frekans Konvertörleri, Kompanzasyon ve Dağıtım Panoları satışını yapmaktayız.

Fiber Optik Sonlandırma;
Belediye, fabrika, askeri proje, hava alanı projeleri, banka projelerinde, üniversitelerde, yeni tesislerde, iletişimin ihtiyaç duyulduğu her yerde fiber optik kablolar kullanılmaktadır. Fiber Enerji; bu noktada fiber ile alakalı tüm ihtiyaçlarınızı çözmekte ve son teknoloji cihazlar ile fiber optik sonlandırmalarınızı yapmaktadır. Fiber optik kablo ve fiber optik malzemeyi stoklarında bulundurmaktadır.

FM200 Gazlı Söndürme Sistemleri;
Fiber enerji; Bilgi işlem odalarında, Elektrik ve Pano Odalarında, Arşivlerde ve yanğına karşı korunmak istenen mekanlarda FM200 Gazlı Söndürme Sistemi ekipmanları temini ve kurulumlarını yapmaktadır.
Yapısal Kablolama Projelendirme;
Yapısal Kablolama için gerekli tüm malzeme ekipman teminin yanı sıra Kesintisiz güç kaynağı(UPS) , Data, telefon veya Kamera altyapısını oluşturmak için gerekli fizibilite, keşif gezisi ve ön hazırlık aşaması yapılır, proje ve kullanılacak ürün listesi oluşturularak, işin fiyatlandırması yapılıp teslim süresi müşteriye bildirilir.
Yükseltilmiş Döşeme;
Fiber enerji; Bilgi işlem odalarında, Elektrik ve Pano Odalarında, yükseltilmiş döşeme ekipmanları satışı ve kurulumlarını yapmaktadır.

Servis Hizmetleri;
Marka ve model ayırımı yapmaksızın tüm marka ve model kesintisiz güç kaynaklarına 7/24 bakım ve servis hizmeti vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Fiber Enerji Elektrik Elektronik Network
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: H.okan
Adres: Nişantaş Mah. Kemerli Cad. Hazım Uluşahin İş Merkezi A Blok No:3/h
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2389866
Web Sitesi: www.fiberenerji.com.tr
Ürünleri
Necron DT-V Serisi 10 kVA 1/1 Online UPS-Kesintisiz Güç Kaynağı LCD Ekran. 5-14 Dk 16x12V A Akü Ücretsiz Kurulum. Konya Karamanda 2 Kez Ücretsiz ...
NecronvTower DT-V Serisi 6 kVA 1/1 Online UPS-Kesintisiz Güç Kaynağı, LCD Ekran., 5-14 Dk 16x12V 7A Akü Ücretsiz Kurulum. Yaygın Servis Ağı NEC...
Necron DT-V Serisi 3 kVA 1/1 Online UPS-Kesintisiz Güç Kaynağı LCD Ekran. 5-14 Dk 6x12V 9A Yaygın Servis Ağı NECRON en iyi fiyat/kalite perform...
DT-V Serisi 2 kVA 1/1 Online UPS-Kesintisiz Güç Kaynağı 5-13DK 4x12V 9A Akü LCD Ekran Yaygın Servis Ağı NECRON en iyi fiyat/kalite performansı ile...
Akü Sayısı: 2 Çıkış Gücü: 1 KVA Form Faktör: Tower Ups Tipi: Online Çıkış Dalga Şekli: Tam Sinüs Akü Tipi: 12V / 9AH NECRON en iyi fiyat/kalite ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fiber Enerji Elektrik firma bilgileri. Fiber Enerji Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fiber Enerji Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fiber Enerji Elektrik Elektronik Network firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.