Finike Mutsan Tekstil Ltd Şti

"ne canınız yansın nede malınız !"

Şirket Hakkında
Firmamız FİNİKEMUTSAN ticari faaliyetine başladığı 1995 yılından bu yana Tekstil, Turizm ve Gıda sektörlerinde ithalat ihracat yapmış, birçok ilklerinde Türkiye pazarına girmesinde öncülük görevini üstlenmiştir. İlk olarak 1997 yılında uzak doğu piyasasına şile bezi ihracatını firmamız gerçekleştirmiştir. Ve 1998 yılında ilk defa 3’ü 1 arada Mac Coffee Instant kahvenin Türkiye’ye girişini de yine firmamız gerçekleştirmiştir.
İlklerin öncüsü konumundaki firmamız yine alanında çağın buluşu özelliğini taşıyan, likit yangın söndürücü ve soğutucu ürünü kendi markası olan intact TR unvanıyla Türkiye ile birlikte tüm Dünyanın hizmetine sunmanın haklı gururunu ve onurunu yaşamaktadır.
Her yıl Türkiye’de ve Dünyada meydana gelen orman yangınları, sanayi yangınları, konut yangınları ve doğal afet yangınlarında büyük can ve mal kayıpları meydana gelmektedir. Bu güne kadar mevcut önlemlerle ne kadar üzerine düşülse de net bir sonuç almak mümkün olmamıştır. Ürünümüz intact TR yangınla mücadele ve ilk müdahalede son derece etkin, pratik ve etkili bir ürün olarak tek çözüm olma özelliğini taşımaktadır.
Firmamız yangınla mücadelede teknik ekip, ürün temini, ürün yerleşimi gibi konularla da uzman ekibiyle hizmet vermektedir.
Finike Mutsan Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Finike Mutsan Tekstil Ltd Şti
Sektörü: Güvenlik » Yangın Söndürme
Yetkili Kişi: mevlüt uğurlu
Adres: yeni ömerli mah.4112 sk eliyeşil apt no:6 kat:2 tarsus
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 6141407
Faks: (324) - 6141409
Web Sitesi: www.finikemutsan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
intact TR Likit Yangın Söndürücü ve Soğutucunun Teknik Özellikleri 1- intact TR dışını çevreleyen ateşe duyarlı fitilin ateşle temasıyla harekete g...
İlklerin öncüsü konumundaki firmamız yine alanında çağın buluşu özelliğini taşıyan, likit yangın söndürücü ve soğutucu ürünü kendi markası olan intac...
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Genelinde Bayilikler Veriyoruz.
Türkiye genelinde bayilikler ve acentalıklar veriyoruz ürünümüzün pazarlamasını en iyi şekilde yapmak isteyen firmalar ile çalışmak istiyoruz bayilik ...
Finike Mutsan Tekstil firma bilgileri. Finike Mutsan Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Finike Mutsan Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Finike Mutsan Tekstil Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.