Fish & Chips

Şirket Hakkında
•Leag Grup Ltd. olarak Türkiyeye Fish & Chips markasıyla giriyoruz.

Hedeflerimiz arasında, İzmirin tüm semtleri, akabinde tüm Ege ve Eylül 2011den itibaren İstanbul bölgesinde yer almak var.

50 ile 90 metrekare dükkanlarımızla, Türk damak tadına uygun mönülerimizle 6 ila 10.-tl arası fiyat politikamızla hizmet sektörüne merhaba diyeceğiz.

Bizlerden franchising talep edip, dükkanlarının konumu ve kendileri uygun görülen kişi ve kuruluşların talepleri anahtar teslimi olarak 15 gün içerisinde hazırlanacaktır.

Ekli dosyada detaylarını vermiş olduğumuz şekilde; sanayii mutfagındaki firtözlerinizden davlumbazına, kuzinesine ve dolaplarına , seramiğinden fayasına , dekorundan klimasına , bilgisayarından programına kıyafetlerinden , camları , tabelaları kepengi ve bir adet motorsikletine , aylık cam ve haşere temizliğinden , dükkanın bir aylık sigortasına kadar gerekli tüm ayrıntıları düşünerek sizlere servis vermeyi taahüt ediyoruz.

Franchising talep sahipleri 50 metrekare bir dükkana 48 ayda sadece 1.500.-tl ödeyerekten sahip olacaktır.

İZMİR için belli semtlerde franchising bedeli alınmayacaktır..
Sadece açılış bedeli alınacaktır.
Kapı önundekı standlar BEDAVA verılecektır...buralarda 2-3 TL ürünler serı satabıleceklerdır...

Mönülerimizdeki tüm ürünler , Türkiyemizin önde gelen kuruluşları olan PINAR - SUPERFRESH - UNO COLA ....gibi kalitesi ispatlanmış sektörlerinde lider kuruluşlardan tedarik edilecektir.

Cheesecakeden tüm salata malzemelerine ( salata malzemeleri temızlenmıs - yıkanmıs olarak hazır posettlerde ) , balık köfteden -balık çorbaya- balık kokoreçden - sardalye-hamsi-mezgit- kalamar- karidesine kadar hepsi soslanmış hazır olarak gelecektir.


İş birliği imkanımızın doğmasını diler, saygılarımızı sunarız.

LEAG GRUP LTD.ŞTİ

(532) 350 50 19
( 232) 445 0 362
( 232) 445 0 F N C


Fish & Chips
Ürün-Hizmetleri Hakkında
•Leag Grup Ltd. olarak Türkiyeye Fish & Chips markasıyla giriyoruz.
 www.fishandchips.com.tr
Hedeflerimiz arasında, İzmirin tüm semtleri, akabinde tüm  Ege ve Eylül 2011den itibaren İstanbul bölgesinde  yer almak var.

50 ile 90 metrekare dükkanlarımızla,   Türk damak tadına uygun mönülerimizle  6 ila 10.-tl arası fiyat politikamızla hizmet sektörüne merhaba diyeceğiz.

Bizlerden franchising talep edip, dükkanlarının konumu ve kendileri  uygun görülen  kişi ve kuruluşların talepleri anahtar teslimi olarak 15 gün içerisinde hazırlanacaktır.
İletişim Bilgileri
Firma: Fish & Chips
Sektörü: Gıda / Tarım » Et, Tavuk, Balık
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: levent ersoy
Adres: 1268 sok no:2 kat:6 basmane/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4450362
Faks: (532) - 3505019
Web Sitesi: www.fishandchips.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Fish & Chips Bayilikler Ve Bölge Temsilcilikleri Veriyor!!
•Leag Grup Ltd. olarak Türkiyeye Fish & Chips markasıyla giriyoruz. Hedeflerimiz arasında, İzmirin tüm semtleri, akabinde tüm Ege v...
Fish & Chips Bayilikler Ve Bölge Temsilcilikleri Veriyor!!
•Leag Grup Ltd. olarak Türkiyeye Fish & Chips markasıyla giriyoruz. Hedeflerimiz arasında, İzmirin tüm semtleri, akabinde tüm Ege v...
Fish & Chips firma bilgileri. Fish & Chips adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fish & Chips ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fish & Chips firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.