Fıstıkçı Bekir

"KABUĞUNA SIĞMAYAN LEZZET..."

Şirket Hakkında
Firmamız Fıstıktaki farklılığını , Üretimde ve Fıstık seçiminde gösterdiği özene, Fıstığın Modern Tesislerde işlenmesi sonucu olarak ortaya çıkan lezzete, kullandığı yüksek teknolojiye, hiçbir katkı maddesi kullanmadan ve el değmeden yaptığı üretime borçludur. Sağlığa uygun bir ortamda ve her kademesi kontrol altında gerçekleştirilen üretimde hiçbir katkı maddesi ve renklendirici kullanılmamaktadır.

BEKİR ÖZDEMİR ANTEP FISTIKÇILIK çağın gerektirdiği ulaşım ve iletişim hizmetlerini sonuna kadar en verimli şekilde kullanarak, Araştırma, Pazarlama, Reklam ve Satış gerçekleştirmektedir. Hedefimiz, Kaliteli ve Sağlıklı üretim konusunda ödün vermeden, üretimimizi en son teknolojilerle artırarak, Yurtiçi ve Yurtdışında satışlarımızı ve dolayısıyla da pazar payımızı maksimum seviyede tutmaktır.

Firmamız, Bölgemizdeki Antep Fıstığında ; Fiyat belirleyici, Piyasa oluşumunu yönlendirici, Bilgilendirici ve Organize edici, Yeniliklerde öncü rol oynama görevlerini yerine getiren, çok yönlü ve Bölge ekonomisi için önemli bir kuruluştur.

Misyonumuz;

“Aldığımız ürünleri Modern, Sağlıklı ve Hijyenik ortamlarda, müşteri beklentilerine ve Damak Tadına uygun olarak işlemek, Üretimi sürekli olarak iyileşmeye ve mükemmele doğru götürmek, mevcut kapasiteyi geliştirmek, Ürünlerimizi Yurtiçi ve Yurtdışı Piyasalara pazarlamak ve üretici ortaklarına mümkün olan en yüksek faydayı sağlamaktır.”

Vizyonumuz;

“Dünyanın en kaliteli Antep Fıstığını üretmek, Fıstık sektörü başta olmak üzere, Gıda Sektörünün satış ve pazarlamada öncü firmalarından biri olmak, Müşterilerimize en kaliteli ürünleri en iyi hizmet anlayışıyla sunmaktır.”
BEKİR ÖZDEMİR

0532 179 85 91
Fıstıkçı Bekir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fıstıkçı Bekir
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: BEKİR ÖZDEMİR
Adres: BEKİR ÖZDEMİR 90 532 179 85 91 90 534 322 85 95 GATEM FISTIKÇILAR SİT. 1 KISIM NO : 5 27500 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP http://www.fistikcibekir.com/ https://twitter.com/fistikci_bekir http://www.facebook.com/ozdmir.bekir fistikcibekir27@ho
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1798591
Faks: (534) - 3228595
Web Sitesi: http://www.facebook.com/ozdmir.bekir
Ürünleri
Boz Antep Fıstık içi. En kaliteli baklavalara katılan boz antep fıstık içidir. Çok farklı bir tat. Her gün bir avuç fıstık iyi gelir
Kırmızı iç fıstık
FİLE YEŞİL PASTALIK FISTIK
ürünümüz özel hediyelik paketi ile 400 grlık olarak tasarlanmış olup antep fıstıkları çifte kavrulmuş %100 ana çıtlaktır...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fıstıkçı Bekir firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Fıstıkçı Bekir firma bilgileri. Fıstıkçı Bekir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fıstıkçı Bekir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fıstıkçı Bekir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.