Flamtekstil - Agarta Group

Şirket Hakkında
Flamtekstil - Agarta Group

Lux Punta

Özel olarak hazırlanan kumaşlarda, düzenli desenlerin altyapılarında kullanılabilen, LUX PUNTA adı verilen, bir fantezi büküm iplik çeşidi ve sonsuz renkte yapabileceğimiz punta iplikler üretmekteyiz.Şirketimizin kalite politikası üst düzeyde olup, genel olarak ihracat yapan birçok dokuma şirketinin taşeronluk ve tedarikçiliğini üstlenmektedir.

İş bu işletmemizde numune çalışmalarınız ve siparişleriniz için gerekli telefonlarla bizimle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Flamtekstil - Agarta Group
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
Yetkili Kişi: Tarık Durmayaz
Adres: Kestel Organize Sanayi Böl. Vanlı Sit. No:12 (Villateks Yanı) Kestel / Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3423639
Faks: (224) - 3316837
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Lux Punta
Flamtekstil - Agarta Group Lux Punta Özel olarak hazırlanan kumaşlarda, düzenli desenlerin altyapılarında kullanılabilen, LUX PUNTA adı verile...
Flamtekstil - Agarta firma bilgileri. Flamtekstil - Agarta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Flamtekstil - Agarta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Flamtekstil - Agarta Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.