Flash-ndt

Şirket Hakkında
Hollanda’da yeni faliyete gecen FLASH-NDT size tahribatsız cihaz kontrolunde diger NDT kuruluslardan daha iyi bir hizmet vermek icin bu Sektorde yerini almis bulunmaktadir.
Kaliteli kontrol hismatiyle vede hizli servisiyle Flash-NDT Turkiye’nin en basta gelen kuruluslarinin arasinda yer almak icin hizli bir tempo ile calismalarina baslamistir. Şirketimiz Turkiye’de de çalışmalarina baslamistir. Tahribatsız Muayene konusunda Hollanda, Polonya, Almanya vede bircok Avrupa ulkelerinde projelere katilmak icin tempoyla calismaktadir.Sirketimiz senelerin verdiği bilgi birikimine sahiptir. Butun elemanlarimiz yani Teknik konrolculerimiz Level III sertifikalidir. Ürünlerimizin yüksek kalitededir. Dunyanin en buyuk imalatcilari bizimle bereber calismaktadir.

Tahribatsız yöntemlerin kullanildigi alnalar: Uçak Sanayi, Otomotiv Endüstrisi, Askeri uygulamalar, Demir yolları, Petrol ve doğalgaz hatları, Demir Çelik ve Döküm Sektörü bu en buyuk orneklerindendir. NDT methoduyla her türlü metal, seramik ve sentetik malzemeler, tahribatsız malzeme muayenesi yöntemleriyle test edilebilmektedir.


Flash-NDT bir idelaimiz vardir. Buda;, Kalite Kontrol cihazları uygulamaları için gerekli tüm cihazları yurt içinde üreterek ekonomik ve müşteri istekleri doğrultusunda çalışmaların, üretimin olduğu bütün sektörlere yaygınlaştırılması konusunda ki çalışmalarını kararlılıkla devam ettirmek ve üstün kalite, rakipsiz fiyatlar, ve engin tecrübe ile gelen başarı anlayışla kaliteyi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Flash-ndt
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: Safa yagci
Adres: Tuinstraat 15 7607 JH Almelo/Hollanda
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Hollanda
Telefon: (062) - 8756658
Web Sitesi: www.flash-ndt.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tahribatsiz Malzeme Muayenesi
Tahribatsız yöntemlerin kullanildigi alanlar kisaca: Uçak Sanayi, Otomotiv Endüstrisi, Askeri uygulamalar, Demir yolları, Petrol ve doğalgaz hatla...
Flash-ndt firma bilgileri. Flash-ndt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Flash-ndt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Flash-ndt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.