Flexcatering

Şirket Hakkında
Flex Harikalıklar Diyarımız; paylaştığınız bir anın sadece parçası değil; sizi ayrıcalıklı kılan anları tasarlayan ve size adanmış o anların mucizevi mutluluğunu yaratan bir bütündür. Bu bütünün merkezi ise, Sizsinizdir! Catering Mutfağımız, Sizin lezzetinizi eşsiz yapar! Özel Davetlerimiz, Sizi yansıtır! Organizasyonlarımız, Sizi kusursuz bir mutluluğa taşır! Personelimiz, Size sınırsız bir hizmet sunar! Yani özetle; Harikalıklar Diyarımız, dört ayrı kusursuz parçadan oluşur ve hepsinin merkezinde, Size hizmet eden kusursuz bir yetenek vardır!

Bizim, mutluluğu ve umudu gülümseyen ayrıcalıklı misafirlerimiz! Sizde, Kusursuz Yetenek’lerimizi tanıdıktan ve gördükten sonra, Harikalıklar Diyarımız’ı yaşamak isteyeceksiniz ki, bunu şimdiden garanti ediyoruz…
Flexcatering
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Flexcatering
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: ozgur yardas
Adres: 1392 sok no:5 d:z/1 konak alsancak, İzmir, Turkey
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4823462
Web Sitesi: www.flexcatering.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Flexcatering firma bilgileri. Flexcatering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Flexcatering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Flexcatering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.