Florakim Kimya

Şirket Hakkında
Florakim Kimya 1997 yılında halen üretimini sürdürdüğü Haramidere Sanayi Sitesi’ndeki plantında faaliyete başladı. Florakim Kimya’nın kuruluş misyonu uygun fiyatlı, yüksek kaliteli ürünler imal ederek, müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmektir. Bu amaçtan yola çıkarak kaliteli hammadde ve ambalajların kullanıldığı ürünlerimizle sektörün saygın üreticileri arasında olmaktan dolayı gururluyuz.
Florakim Kimya olarak, müşterilerimizin her gün markalarımıza ve çözümlerimize duydukları güveni tazelemek ve bu güveni kazanmak için çok çalışıyoruz. Sıvı ve Toz deterjan çeşitleri üreten bir firma olan Florakim, Flo ve Frill markalı ürün çeşitlerimiz; Temizlik ürünleri, Bulaşık deterjanı, Ev bakım ürünleri, Yüzey ve Genel temizlik Deterjanları ( Mineralli Sıvı Krem(cif) , Cam Temizleyici (camsil), Genel Temizlik, Dezenfektan ürünler, Hijyenik ürünler, Tuz Ruhu, Mekanik ovma tozları, oto şampuanı, halı şampuanı vb.), Kişisel Bakım için ( Sıvı El Sabunu, Antibakteriyel Köpük Sabun ), Çamaşırlar için ( toz ve matik deterjanlar, Çamaşır Yumuşatıcı, Leke Çıkarıcı, Çamaşır Suyu vb.) ve diğer firmalara yönelik Özel Markalı(Private Label)ürünler, profesyoneller için endüstriyel deterjanlar (5 kg, 20 kg ve 30 kg deterjan çeşitleri) ve kimyasal ürünler (deterjan hammaddeleri; Labsa , Texapon ( sles ), Comperlan CD, Noniyonik NP10 vb.), ile yolumuza devam ediyoruz.
Florakim Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Florakim Kimya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Uğur Özkan
Adres: Haramidere Sanayi Sitesi C Blok No:112 Haramidere
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4220803
Web Sitesi: http://www.florakim.com
Ürünleri
Temiz eller. Sağlıklı olmanın temeli ideal el temizliğidir. Ellerin cm² sinde 2 ila 6 bin adet bakteri bulunur. Enfeksiyon astalıklarının en önemli s...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Florakim Kimya firma bilgileri. Florakim Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Florakim Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Florakim Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.